Blue Nose
Ajankohtaista

04.03.2015
 Usein kysyttyjä kysymyksiä:

 Mitä risteily maksaa?
- halvimillaan muutaman sata euroa päivässä, erityisesti hiljaisena aikana keväällä ja syksyllä . Kesä- ja elokuussa risteilyt hinnaston mukaan.

Montako matkustajaa aluksella voi olla?
-12 matkustajaa.

Mihin risteilyt voivat suuntautua?
- yleensä luonnonsatamiin, mutta myös matkailukohteisiin kuten Seiliin Turun saaristossa tai Söderskäriin Porvoon saaristossa. Olemme Turussa ainakin 1.4-  31.7, Helsingissä 3.8.-12.9 2015 tai sopimuksen mukaan pidempäänkin.

Miten pitkä ristely voi olla?
- asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kahden tunnin risteilyllä ehtii juuri ruokailla, kahdeksan tunnin päiväretkellä ehtii paremmin tutustua risteilyllä oleviin vieraisiin ja saaristoon. Myös yöretket onnistuvat hyvin, majoitus kannnattaa järjestää esim vuokramökkiin tai saaristohotelliin.

Mitä risteilyillä voi tehdä?
- asiakkaan toivomuksen mukaista ohjelmaa, eli yleensä ruokaillaan aluksella, mahdollisesti pelataan pelejä, urheillaan tai leikitään, tutustutaan kohteisiin, vesihiihdetään, saunotaan... kaikkea mitä kesäisessä, keväisessä tai syksyisessä saaristossa voi luontoa kunnioittaen tehdä:)

Mistä tietää onko alus vapaana haluamani ajankohtana?
- yleensä kannattaa kysyä sähköpostilla tai soittamalla, koska tilanne muuttuu jatkuvasti. Toki voi katsoa myös varaustilannetta itse, www.bluenose.fi/kalenteriPowered by Smart Kotisivutyökalu